Macedonian Albanian English German Italian

  

3. МФЛ Југозапад: Извлечeни двојките за бараж натпреварите

Денес во просториите на ОФС Струга беа извлечeни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Југоз...
Повеќе...

2. МФЛ: Извлечни двојките за бараж натпреварите

Денес во просториите на ФФМ беа извлечни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 2. МФЛ. ...
Повеќе...

Хуманитарен натпревар во Куманово

  На ден 01.06.2014 година(Недела) ќе се одигра хуманитарен натпревар во с.Речица со почеток во 17:00 часот. ...
Повеќе...

Бараж натпревари за пополнување на 3. МФЛ Север

Во недела 01.06.2014 г. ќе се одиграат бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Север....
Повеќе...

Делегирање 30. коло 3. МФЛ Југ

Одредени официјалните лица за 30. коло 3. МФЛ Југ. ...
Повеќе...

Home

Македонскиот фудбал на дланка!

3. МФЛ Југозапад: Извлечeни двојките за бараж натпреварите

Понеделник, 02 Јуни 2014 13:52
Печати PDF

Денес во просториите на ОФС Струга беа извлечeни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Југозапад.

Последно освежено ( Понеделник, 02 Јуни 2014 14:15 ) Повеќе...
 

Хуманитарен натпревар во Куманово

Среда, 28 Мај 2014 08:44
Печати PDF

 

На ден 01.06.2014 година(Недела) ќе се одигра хуманитарен натпревар во с.Речица со почеток во 17:00 часот.

Последно освежено ( Среда, 28 Мај 2014 08:51 ) Повеќе...
 

2. МФЛ: Извлечни двојките за бараж натпреварите

Печати PDF

Денес во просториите на ФФМ беа извлечни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 2. МФЛ.

Повеќе...
 

Бараж натпревари за пополнување на 3. МФЛ Север

Вторник, 27 Мај 2014 21:06
Печати PDF

Во недела 01.06.2014 г. ќе се одиграат бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Север.

Повеќе...
 


Страница 1 од 124
Банер
Банер