Macedonian Albanian English German Italian

  

Резултати 16. коло 3. МФЛ Исток

Викендов се одигра 16. коло во 3. МФЛ Исток. ...
Повеќе...

Резултати 14. коло 3. МФЛ - Југ

Викендов се одигра 14. коло во 3. МФЛ - Југ. ...
Повеќе...

Одиграни куп натпревари во младинските категории

Одиграни 1/8 финалните куп натпревари во младинските категории. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига пионери и помлади пионери

Одиграно првото коло во супер лигата кај пионерите  и помладите пионери. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига младинци и кадети

Одиграно првото коло во супер лигата во младинска и кадетска конкуренција....
Повеќе...

Home

Македонскиот фудбал на дланка!

Делегирање 30. коло 3. МФЛ Југ

Четврток, 22 Мај 2014 19:56
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 30. коло 3. МФЛ Југ.

Повеќе...
 

Одлука за пополнување на 3. МФЛ Север

Петок, 16 Мај 2014 21:19
Печати PDF

УО на Третата регионална фудбалска лига Север донесе Одлука за утврдување на начинот на разигрување(бараж) натпревари за пополнување на Третата регионална фудбалска лига Север за сезоната 2014/2015 година.

 

Последно освежено ( Петок, 16 Мај 2014 21:33 ) Повеќе...
 

Делегирање 26. коло 3. МФЛ Запад

Вторник, 20 Мај 2014 15:14
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 26. коло 3. МФЛ Запад.

Повеќе...
 

Делегирање 25. коло 3. МФЛ Запад и 26. коло 3. МФЛ Север

Петок, 16 Мај 2014 21:13
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 25. коло 3. МФЛ Запад и 26. коло 3. МФЛ Север.

Повеќе...
 


Страница 11 од 133
Банер
Банер