Macedonian Albanian English German Italian

  

Резултати 16. коло 3. МФЛ Исток

Викендов се одигра 16. коло во 3. МФЛ Исток. ...
Повеќе...

Резултати 14. коло 3. МФЛ - Југ

Викендов се одигра 14. коло во 3. МФЛ - Југ. ...
Повеќе...

Одиграни куп натпревари во младинските категории

Одиграни 1/8 финалните куп натпревари во младинските категории. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига пионери и помлади пионери

Одиграно првото коло во супер лигата кај пионерите  и помладите пионери. ...
Повеќе...

Резултати 1. коло Супер лига младинци и кадети

Одиграно првото коло во супер лигата во младинска и кадетска конкуренција....
Повеќе...

Home

Македонскиот фудбал на дланка!

Општински лиги: Резултати и табели

Понеделник, 30 Март 2015 09:28
Печати PDF

Викендов се одиграа и натпревари во Општинските лиги.

Последно освежено ( Понеделник, 30 Март 2015 17:09 ) Повеќе...
 

Делегирање 14. коло 3. МФЛ Југ и 12. коло 3. МФЛ Север

Четврток, 26 Март 2015 18:21
Печати PDF

Одредени официјалните лица за  14. коло 3. МФЛ Југ и 12. коло 3. МФЛ Север.

Повеќе...
 

Делегирање 13. коло 3. МФЛ З. Исток и Запад

Петок, 27 Март 2015 22:23
Печати PDF

Одредени официјалните лица за 13. коло 3. МФЛ Исток и Запад.

Последно освежено ( Сабота, 28 Март 2015 19:47 ) Повеќе...
 

Општински лиги: Резултати и табели

Среда, 25 Март 2015 08:53
Печати PDF

Викендов се одиграа натпревари во неколку Општински лиги во Македонија.

Последно освежено ( Среда, 25 Март 2015 09:18 ) Повеќе...
 


Страница 3 од 132
Банер
Банер