Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Одложен натпреварот Хоризонт - Вардар

Петок, 20 Август 2010 13:54
Печати PDF

Причина за одложувањето е доставениот лекарски извештај фо ФФМ во кој се вели дека 11 фудбалери на Вардар се затруени со храна. Така натпреварот наместо утре, ќе се одигра во понеделник, 23.08.2010, со почеток во 17 часот на стадионот “Кукуш“ во Турново.

 

Последно освежено на Петок, 20 Август 2010 14:01
Банер
Банер