Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Одлука за пополнување на 3. МФЛ Север

Петок, 16 Мај 2014 21:19
Печати PDF

УО на Третата регионална фудбалска лига Север донесе Одлука за утврдување на начинот на разигрување(бараж) натпревари за пополнување на Третата регионална фудбалска лига Север за сезоната 2014/2015 година.

 


     ОДЛУКА за пополнување на Третата регионална фудбалска лига Север за сезоната 2014/2015 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Врз основа на член 7, алинеа 6, од Правилникот за организација на Третите фудбалски лиги, Управниот одбор на Третата регионална фудбалска лига Север, на седницата одржана на 30.01.2014 година ја донесе следната

 

 

О   Д   Л   У   К   А

за утврдување на начинот на разигрување(бараж) натпревари за пополнување на Третата регионална фудбалска лига Север за сезоната 2014/2015 година

Последно освежено на Петок, 16 Мај 2014 21:33
Банер
Банер