Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Хуманитарен натпревар во Куманово

Среда, 28 Мај 2014 08:44
Печати PDF

 

На ден 01.06.2014 година(Недела) ќе се одигра хуманитарен натпревар во с.Речица со почеток во 17:00 часот.

На овој натпревар ќе се сретнат освојувачот на титулата во Општинската Лига Куманово Ф.К РЕЧИЦА и СЕЛЕКЦИЈА НА ОПШТИНСКА ЛИГА КУМАНОВО (играчи од останатите екипи). Натпреварот ќе се одигра за помош за настраданите во поплавите во Србија, БиХ и Хрватска. Влезот за натпреварот е 50 ден. Судии на овој натпревар ке бидат Младеновиќ Милан,Трајковски Вујадин и Трајковски Вукосав.

Последно освежено на Среда, 28 Мај 2014 08:51
Банер
Банер