Macedonian Albanian English German Italian

   Home

3. МФЛ Југозапад: Извлечeни двојките за бараж натпреварите

Понеделник, 02 Јуни 2014 13:52
Печати PDF

Денес во просториите на ОФС Струга беа извлечeни двојките за бараж натпреварите за пополнување на 3. МФЛ Југозапад.

 

Еве ги двојките:

Сатеска (Волино) - Фљамуртари (Радолишта); Стадион Караорман Струга

Јилдиримспор (Ресен) - Лисолај 2010 ( Битола); Стадион с. Радолишта

Натпреварите ќе се играат на ден 07.06.2014  година (сабота) со почеток во 17 часот, а победниците ќе се пласираат во 3. МФЛ Југозапад во натпреварувачката 2014/2015 год.

Напомена: Доколку нарпреварот заврши нерешено директно се оди кон изведување на пенали.

Последно освежено на Понеделник, 02 Јуни 2014 14:15
Банер
Банер