Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Општински лиги: Резултати и табели

Среда, 25 Март 2015 08:53
Печати PDF

Викендов се одиграа натпревари во неколку Општински лиги во Македонија.

 

Еве ги резултатите и табелите:

 

ОФЛ Гази Баба

Резултати

Јурумлери - Нова Колонија 1-1

Гоце  Делчев  - Инџиково 7-0

Смиљковци 2011 - Долно Коњари  2-1

 

Табела

1. Гооце Делчев      23

2. Големо Коњари    19

3. Петровец             17 

4. Нова Колонија     15

5. Смиљковци 2011  13

6. Инџиково            10

7. Трубарево            9

8. Јурумлери             5

9. Маџари                 0

 

ОФЛ Кавадарци

Резултати

Росоман - Љубаш 2-2

Единство - Тиквеш 09  0-5

Сопотско Поле - Габер  3-4

Сирково - Тиквеш 2014  1-4

Глишиќ - Марена  3-1

 

Табела

1. Тиквеш 2014        24

2. Тиквеш 09           18

3. Росоман               17

4. Сопотско Поле     17

5. Габер                  16

6. Марена                12

7. Сирково              7

8. Глишиќ                7

9. Љубаш                7

10. Единство           3

 

ОФЛ Охрид

Резултати  и  Табела

 

ОФЛ Прилеп А

Резултати и Табела

 

ОФЛ Прилеп Б

Резултати и Табела

 

 

 

 

 

 

Последно освежено на Среда, 25 Март 2015 09:18
Банер
Банер