Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Општински лиги: Резултати и табели

Понеделник, 30 Март 2015 09:28
Печати PDF

Викендов се одиграа и натпревари во Општинските лиги.

 

Еве ги резултатите и табелите :

 

ОФЛ Гази Баба

Долно Коњари - Гоце Делчев 1-3

Нова Колонија - Петровец 2-3

Инџиково - Јурумлери 0-0

 

Табела

1. Гоце Делчев        26

2. Петровец            20

3. Долно Коњари     19

4. Нова Колонија     15

5. Смиљковци 2011  13

6. Инџиково             11

7. Трубарево            9

8. Јурумлери            6

9. Маџари                0

 

 

ОФЛ Велес

Бирлик - Младост 2-4

Форца Нова - Горски 3-0

Гемиџии - Илинден БС 1-1

Башкими - Мартолци 1-1

 

Табела

1. Младост             28

2. Башкими             20

3. Илинден 1955      17

4. Форца Нова        16

5. Гемиџии             15

6. Мартолци           13

7. Илинден БС         11

8. Интернационал    7

9. Бирлик               7

10. Горски              3

 

 

ОФЛ Прилеп А

Резултати и Табела

 

ОФЛ Прилеп Б

Резултати и Табела


ОФЛ Охрид

Резултати и Табела


Последно освежено на Понеделник, 30 Март 2015 17:09
Банер
Банер