Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Соработка со Betadria и Transfer-sport

Четврток, 06 Јануари 2011 11:59
Печати PDF

Една од најпопуларните on-line интернет обложувачки портали Betadria.com и Transfer-sport.com со најголема понуда на таленти постанаа едни од  партнерите на нашиот портал www.makfudbal.com.

Компанијата Betаdria Online, е овластена компанија за обложување со седиште во Велика Британијa,и е Прватa on-line обложувалница на македонски јазик.

Не ви се излегува од дома само за да уплатите тикет, или баш во тој момент не можете да излезете од работа и да тркнете до обложувалница го промашивте тикетот и немате повеќе време за поправен не грижете се,Betadria.com ви нуди обложување 0-24 часа!

Имено,Betadria.com ви нуди бонус од 10-25% на СЕКОЈ тикет со шест или повеќе парови.

Најинтересно и најзначајно за нас е што во понудата на Betadria ги има апслутно сите балкански лиги како Македонската Прва и Вторa лига,Албанската,Српската,Црногорската,Бугарската...како и сите најсилни светски лиги.Покрај фудбалските игри во Betadria.com можете да ја испробате среќата и во сопственото казино во разните Слот игри како Рулет.
Единствено  што ви преостанува е да се регистрирате , и уплатите почетните 10 евра и да уживате во забавата.Да споменеме минимален влог е 0,50 евра.

Transfer-sport.com е првиот веб портал од овој вид во светот каде што можете да најдете најголемата понуда на спортски таленти, сите на едно место. Порталот е направен за да се олесни на младите спортисти да се претстават нa менаџерите и скаутите и потпише за клубот од соништата.

За постоењето на порталот Тransfer-sport.com се запознати буквално сите клубови  во светот во различни спортови, така што вашиот профил може брзо и лесно да се гледа од скаути и менаџери низ целиот свет!
Единствено  што ви преостанува е да се регистрирате бесплатно, бидејќи промотивниот период за бесплатна регистрација трае до 01.06.2011 година.


 

 

 

Последно освежено на Петок, 07 Јануари 2011 22:03
Банер
Банер