Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Одиграни првите 1/4 финални Куп натпревари во пионерска конкуренција

Четврток, 07 Април 2011 22:42
Печати PDF

Одиграни се првите 1/4 финални  Куп напревари во пионерска конкуренција.

 

 

Еве ги резултатите:

Пантери - Куманово - Цементара (Скопје) 1-0

Морнар (Радожда) - Ренова (Тетово)  1-3

Брегалница (Штип) - С.Ц.Истатов (Дојран) 1-1

Кочани - 11 Октомври (Прилеп) 1-2

Реванш Натпреварите  се играaт на  13.04.2011 со почеток во 15,00 ч. Се игра 2 Х 35 минути, ако е нерешено се изведуваат пенали.

Последно освежено на Четврток, 07 Април 2011 22:58
Банер
Банер