Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Познат распоредот на натпреварите на меѓународниот турнир СЦ Истатов 2011

Понеделник, 18 Април 2011 23:00
Печати PDF

 

А Група

1. Тиверија Струмица

2. Академија Пандев

3. Миравци

Б Група

1. Килкис (Грција)

2. Турново

3. СЦ Истатов Дојран

В Група

1. ШкендијаТетово

2  Кожуф Гевгелија

3. Беласица Петрич (Бугарија)

Група Г

1. ЦСКА Софија (Бугарија)

2. Партизан Гевгелија

3. ГФК Неготино

 

Распоред на натпревари

Петок 22.04.2011 год.

Стадион во Дојран

09.30 Партизан Гевгелија - ГФК Неготино

11.30 Килкис - Турново

17.00 Партизан Гевгелија - ЦСКА Софија

Стадион во Црничани

09.30 Академија Пандев - Тиверија

11.30 Шкендија - Кожуф

17.00 Академија Пандев - Миравци

 

Сабота 23.04.2011 год.

Стадион во Дојран

09.30 СЦ Истатов Нов Дојран - Килкис

11.30 ГФК Неготино ЦСКА Софија

17.00 СЦ Истатов Нов Дојран - Турново

Стадион во Црничани

09.30 Беласица  Петрич - Кожуф

11.30 Тиверија - Миравци

17.00 Беласица Петрич - Шкендија

 

Недела 24.04.2011 год

Стадион во Дојран

09.30 А3 - Б3

11.30 А2 - Г2

17.00 Полуфинале А1 - Г1

Стадион во Црничани

09.30 Б3 - В3

11.30 Б2 - В2

17.00 Полуфинале Б1 - В1


Понеделник 25.04.2011 год.

Стадион во Дојран

09.30 Победник  (А3 - Г3) - Победник ( Б3 - В3)

11.30 Победник (А2 - Г2) - Победник (Б2 - В2)

Стадион во Црничани

09.30 Поразен  (А3 - Г3) - Поразен ( Б3 - В3)

11.30 Поразен (А2 - Г2) - Поразен (Б2 - В2)

 

Стадион во Дојран

Пласман за 3 место

15.00 Поразен (А1 - Г1) - Поразен (Б1 - В1)

ФИНАЛЕ

17.00 Победник(А1 - Г1) - Победник (Б1 - В1)

19.00 Доделување на награди затворање на турнирот.

20.00 Коктел и свечено прогласување на најдобрите во Хотел Истатов.

 

 

 

 

 

 

Последно освежено на Вторник, 19 Април 2011 00:08
Банер
Банер