Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

УО на ФФМ ги одреди цените на влезниците за натпреварот со Ирска во Јуни

Среда, 20 Април 2011 12:26
Печати PDF

 

Тие ќе изнесуваат 300, 250 и 200 денари за Северната и Јужната трибина, а влезниците за Западната трибина ќе се продаваат по цена од 100 денари. Источната трибина ќе им биде отстапена на фановите на Р. Ирска по цена од 20 евра за влезница.

Натпреварот ќе се одигра на 4 Јуни на комплетно реновираната Национална Арена Филип Втори.

Последно освежено на Среда, 20 Април 2011 12:39
Банер
Банер