Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Делегирање 27 коло 1МФЛ, и 20 коло 2 МФЛ

Среда, 20 Април 2011 14:12
Печати PDF

 

 

ТЕТЕКС - СИЛЕКС

ТЕТОВО

Главен судија Кипријановски Владимир – Скопје

1 асистент Стојановски Тони – Скопје

2 асистент Хајдари Џенан – Скопје

4 судија Неделкоски Дејан – Скопје

КОНТРОЛОР Даниловски Крсте – Скопје

 

БРЕГАЛНИЦА – СКОПЈЕ

ШТИП

Главен судија Крстевски Љубомир – Битола

1 асистент Атанасов Панде – Битола

2 асистент Стојановски Златко – Битола

4 судија Вељановски Петар – Битола

КОНТРОЛОР Стефанов Илија – Богданци

 

ШКЕНДИЈА – ВАРДАР

ТЕТОВО 22/04/2011 (ПЕТОК) 16.00

Главен судија Шулески Стевче – Охрид

1 асистент Неделкоски Драге – Охрид

2 асистент Тодоровски Жарко – Охрид

4 судија Ецкоски Марјан – Охрид

КОНТРОЛОР Јанески Коста – Прилеп

 

МЕТАЛУРГ – ПЕЛИСТЕР

СКОПЈЕ, ЖЕЛЕЗАРНИЦА

Главен судија Стојанов Стојанче – Штип

1 асистент Караколев Никола – Штип

2 асистент Иванов Сашо – Штип

4 судија Стојчевски Дарко – Скопје

КОНТРОЛОР Петрушевски Мирослав – Тетово

 

РЕНОВА – НАПРЕДОК

ТЕТОВО 13.00 ЧАС

Главен судија Ставрев Александар – Скопје

1 асистент Кировски Марјан – Скопје

2 асистент Димовски Александар – Скопје

4 судија Мустафи Фатон – Тетово

КОНТРОЛОР Митревски Живко – Битола

 

РАБОТНИЧКИ – ХОРИЗОНТ

СКОПЈЕ, ЧАИР

Главен судија Темелков Зоран – Кавадарци

1 асистент Димитров Горан – Кавадарци

2 асистент Петров Марјан - Кавадарци

4 судија Петковски Зоран - Велес

КОНТРОЛОР Ристески Марјан – Кичево

 

 

 

ВТОРА МФЛ 20 КОЛО 23 / 04 / 2011 година (сабота) 16.00 час

 

ОХРИД 2004 – 11 ОКТОМВРИ

ОХРИД

Главен судија Мечкаровски Димитар – Скопје

1 асистент Милошески Душко – Скопје

2 асистент Гиев Андреј – Скопје

4 судија Јакимовски Дејан – Скопје

КОНТРОЛОР Стојановски Душко – Скопје

 

ТИКВЕШ – ДРИТА

КАВАДАРЦИ

Главен судија Стефков Симеон – Скопје

1 асистент Недески Илија – Скопје

2 асистент Димитриевиќ Дејан – Скопје

4 судија Влахо Константин – Скопје

КОНТРОЛОР Цветановски Синиша – Куманово

 

ЕУРОМИЛК – НОВАЦИ

СКОПЈЕ, ЛИСИЧЕ

Главен судија Бартон Јосип – Тетово

1 асистент Георгиевски Небојша – Тетово

2 асистент Селими Беким – Тетово

4 судија Јовчевски Дарко – Тетово

КОНТРОЛОР Кипријановски Горан - Куманово

 

ЛОКОМОТИВА – ОХРИД ЛОТЕ

СКОПЈЕ, КАРПОШ

Главен судија Мантев Петар – Неготино

1 асистент Данилов Тони – Неготино

2 асистент Гонев Илија – Неготино

4 судија Трпчевски Стојанче – Скопје

КОНТРОЛОР Стојаноски Градимир – Гостивар

 

БЕЛАСИЦА – РИНИА

СТРУМИЦА

Главен судија Костенчев Никола – Скопје

1 асистент Стојанчевски Марјан – Скопје

2 асистент Тошевски Саше – Скопје

4 судија Пројковска Ивана – Скопје

КОНТРОЛОР Николов Сашо – Неготино

 

ЦЕМЕНТАРНИЦА – ВЛАЗРИМИ

СКОПЈЕ, МАЏАРИ

Главен судија Димески Жарко – Прилеп

1 асистент Спиркоска Весна – Прилеп

2 асистент Јорданоски Илчо – Прилеп

4 судија Ангелески Горан – Прилеп

КОНТРОЛОР Маркоски Богоја – Охрид

 

МИРАВЦИ – ВЛАЗНИМИ СТРУГА

МИРАВЦИ

Главен судија Ангелов Александар – Кочани

1 асистент Тодоров Дарко – Свети Никола

2 асистент Богатинов Игор – Кочани

4 судија Јаневски Драган – Кочани

КОНТРОЛОР Станисављевиќ Слободан - Прилеп

Извор: www.ffm.com.mk

Последно освежено на Среда, 20 Април 2011 14:16
Банер
Банер