Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Делегирање 28 коло 1МФЛ, и 21 коло 2 МФЛ

Среда, 27 Април 2011 10:01
Печати PDF


 

РАБОТНИЧКИ – ТЕТЕКС

СКОПЈЕ, НАЦ.АРЕНА ФИЛИП ВТОРИ 13.00 ЧАС

Главен судија Велјановски Петар – Битола

1 асистент Лозаноски Злате – Битола

2 асистент Клочовски Васко – Битола

4 судија Стојчевски Дарко – Скопје

КОНТРОЛОР Ангелов Сашко – Кочани

 

ХОРИЗОНТ – РЕНОВА

ТУРНОВО

Главен судија Петковски Зоран – Велес

1 асистент Манасиев Горан – Велес

2 асистент Новачев Петар – Велес

4 судија Стојанов Стојанче – Штип

КОНТРОЛОР Јосифов Зоран – Кавадарци

 

НАПРЕДОК – МЕТАЛУРГ

КИЧЕВО

Главен судија Ецкоски Марјан – Охрид

1 асистент Чакарески Лазе – Струга

2 асистент Мацески Ацо – Струга

4 судија Шулески Стевче – Охрид

КОНТРОЛОР Наумовски Благојче – Скопје

 

ПЕЛИСТЕР – ШКЕНДИЈА

БИТОЛА

Главен судија Неделкоски Дејан – Скопје

1 асистент Стојанчевски Марјан – Скопје

2 асистент Миланова Биљана – Скопје

4 судија Стефков Симеон – Скопје

КОНТРОЛОР Камчев Благој – Кавадарци

 

ВАРДАР – БРЕГАЛНИЦА 2008

СКОПЈЕ, НАЦ.АРЕНА ФИЛИП ВТОРИ

Главен судија Крстевски Љубомир – Битола

1 асистент Атанасов Панде – Битола

2 асистент Стојановски Златко – Битола

4 судија Илиевски Зоранчо – Битола

КОНТРОЛОР Мутков Васил – Скопје

 

СКОПЈЕ – СИЛЕКС

СКОПЈЕ, АВТОКОМАНДА

Главен судија Мантев Петар – Неготино

1 асистент Данилов Тони – Неготино

2 асистент Гонев Илија – Неготино

4 судија Темелков Зоран – Кавадарци

КОНТРОЛОР Стојанов Стојан – Валандово

 


 

ВТОРА МФЛ 21 КОЛО 01 / 05 / 2011 година (недела) 16.30 час

 

МИРАВЦИ – ОХРИД 2004

МИРАВЦИ

Главен судија Спиркоски Горан – Прилеп

1 асистент Димоски Љупчо – Прилеп

2 асистент Костоски Зоран – Прилеп

4 судија Ангелески Горан – Прилеп

КОНТРОЛОР Рашков Љубомир – Кочани

 

ВЛАЗНИМИ – ЦЕМЕНТАРНИЦА

СТРУГА

Главен судија Јаневски Драган – Кочани

1 асистент Тодоров Дарко – Свети Николе

2 асистент Богатинов Игор – Кочани

4 судија Ангелов Александар – Кочани

КОНТРОЛОР Аџиев Васил – Валандово

 

ВЛАЗЕРИМИ – БЕЛАСИЦА

КИЧЕВО

Главен судија Влахо Константин – Скопје

1 асистент Николов Трајче – Скопје

2 асистент Божиновски Никола – Скопје

4 судија Цветковски Игор – Скопје

КОНТРОЛОР Кировски Васил – Скопје

 

РИНИА – ЛОКОМОТИВА

ГОСТИВАР

Главен судија Јовчевски Дарко – Тетово

1 асистент Георгиевски Небојша – Тетово

2 асистент Селими Беким – Тетово

4 судија Бартон Јосип – Тетово

КОНТРОЛОР Стојчевски Миле – Скопје

 

ОХРИД ЛОТЕ – ЕУРОМИЛК

ОХРИД

Главен судија Блажевски Тоде – Битола

1 асистент Ртоски Дејан – М. Брод

2 асистент Јолески Злате – Демир Хисар

4 судија Митревски Тони – Битола

КОНТРОЛОР Тодоров Дано – Кавадарци

 

НОВАЦИ – ТИКВЕШ

НОВАЦИ

Главен судија Јакимовски Дејан – Скопје

1 асистент Костадинов Дејан – Скопје

2 асистент Гиев Андреј – Скопје

4 судија Пројковска Ивана – Скопје

КОНТРОЛОР Бошкоски Миленко – М. Брод

 

ДРИТА – 11 ОКТОМВРИ

БОГОВИЊЕ

Главен судија Мустафи Фатон – Тетово

1 асистент Емрули Иса – Тетово

2 асистент Изеири Вјолца – Гостивар

4 судија Ристеми Валтон – Гостивар

КОНТРОЛОР Јакимовски Делчо – Скопје

 

Извор:www.ffm.com.mk

Банер
Банер