Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Нема проширување на Првата МФЛ

Сабота, 30 Април 2011 16:08
Печати PDF

За предлогот гласаа 62 од пристуните делгати, што беше недоволно точката да биде ставена на дневен ред, зашто беше потребно 2/3 мнозинство од верифицираните 104 делегати, односно 69 гласа.
Собранието најмногу се посвети на точката за измена и дополнување на Стаутот на ФФМ.
Последно освежено на Сабота, 30 Април 2011 16:21
Банер
Банер