Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Бабунски го соопшти списокот на играчи за контролните средби со Бугарија и С. Арабија

Среда, 25 Мај 2011 20:54
Печати PDF

 

Список на репрезентативци:

ГОЛМАНИ

1 Гачевски Филип 17.08.1990 ФК Капфенберг Австрија

2 Стојановиќ Деан 19.07.1993 Ф.К.Лустенау Австрија

 

ОДБРАНА

3 Ристевски Кирче 22.10.1990 Ф.К.Билш Албанија

4 Брдаревски Владица 07.02.1990 ФК Збројовка Брно Чешка

5 Ристевски Стефан 12,02,1992 Ф.К.Парма Италија

6 Мициновикј Јасмин 22.10.1990 Ф.К.Шериф Молдавија

7 Силјановски Горан 01,07,1990 Ф.К Тетекс Македонија

8 Богдановиќ Горан 09.06.1990 Ф.К.Металург Македонија

9 Урдинов Јани 28,03,1991 Ф.К.Рода Холандија

 

СРЕДЕН РЕД

10 Спировски Стефан 23,08,1990 Ф.К.Борац -Чачак Србија

11 Хусмани Зени 28.11.1990 Ф.К.Шибеник Хрватска

12 Трајковски Александар 05.09.1992 Ф.К Интер Запрешич Хрватска

13 Абдули Џелил 25.09.1991 Ф.К Шкендија Хрватска

14 Таири Фљамур 24.11.1990 Ф.К Теута Албанија

15 Ристевски Иван 18.01.1991 Ф.К Ауе Германија

 

НАПАЃАЧИ

16 Станков Александар 19.021991 Ф.К.Рода Холандија

17 Несторовски Илија 12.03.1990 Ф.К.Словачко Чешка.Р

18 Хасани Феран 18.06.1990 Ф.К.Шкендија Македонија

19 Алтипармаковски Маријан 18.07.1991 Ф.К.Ксанти Грција

20 Христов Симеон 04.09.1992 Ф.К.Вашаш Унгарија

Последно освежено на Среда, 25 Мај 2011 21:06
Банер
Банер