Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

3 МФЛ - Исток: Познати екипите кои ќе учестуваат во купот

Среда, 01 Јуни 2011 12:31
Печати PDF

Тоа се екипите на Баби од Штип, Василево, Карбинци и екипата на Рудар од Пробиштип.

 

Последно освежено на Среда, 01 Јуни 2011 12:39
Банер
Банер