Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Бараж средбите во Прилеп и Скопје

Среда, 01 Јуни 2011 20:30
Печати PDF

Средбите се играат на 8. Јуни со почеток во 16.30часот. Според пропозициите, на бараж средбите ќе се играат  продолженија доколку нема победник во регуларните 90 минути, а потоа е предвидено изведување на удари од белата точка.

Прилеп: Скопје - Миравци

Скопје:Напредок - Тиквеш

 

Последно освежено на Среда, 01 Јуни 2011 20:37
Банер
Банер