Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Душан Симовски нов "гипсар"

Понеделник, 13 Јуни 2011 16:09
Печати PDF
Oдкако неколку играчи се најдоа на трансфер листа Ренова го доведе и првото засилување, а станува збор за Душан Симовски досегашниот фудбалер на Тетекс кој премина во тимот на Ренова, а блиску до потпис е и Горан Силјановски исто така фудбалер на Тетекс.
Банер
Банер