Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Главески ќе "тресе" за Хоризонт Турново

Вторник, 14 Јуни 2011 15:27
Печати PDF
Тој во наредната сезона ќе настапува како позајмен играч од шампионот Шкендија. Робусниот Главески да потсетиме имаше подолга пауза но во финишот на минатата сезона покажа дека полека се враќа во форма.

 

Последно освежено на Вторник, 14 Јуни 2011 15:43
Банер
Банер