Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Горан Даскалов нов претседател на штипска Брегалница

Вторник, 14 Јуни 2011 15:58
Печати PDF
Нов шеф на стручниот штаб е Никола Спасов од Бугарија, кој еднаш беше тренер на Брегалница. Исто така се преговара и со неколкумина играчи од Бугарија кој треба да го засилат тимот.

 

Последно освежено на Вторник, 14 Јуни 2011 16:22
Банер
Банер