Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Ѓоре Јовановски селектор на Бангладеш

Вторник, 14 Јуни 2011 22:13
Печати PDF

Фудбалската федерација на Бангладеш го ангажираше Ѓоре Јовановски откако хрватскиот стратег Роберт Рубичиќ ја напушти селекцијата.

Јовановски од 20ти јуни официјално ќе го превземе кормилото и ќе го финализира договорот.

Дебито на Јовановски е за две недели кога Бангладеш се среќава со Пакистан во Азиските квалификации за Светското Првенство.

Последно освежено на Вторник, 14 Јуни 2011 22:17
Банер
Банер