Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

КМФ Железарец домаќин на евроквалификации

Среда, 15 Јуни 2011 12:53
Печати PDF

Турнирот ќе се одигра во Скопје во СРЦ Кале од 17-21 Август, а групата ќе брои 4 екипи. Ова третпат како нашиот шампион добива признание од УЕФА како домаќин на ваков турнир.

Банер
Банер