Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Вардар со ново раководство

Четврток, 16 Јуни 2011 10:24
Печати PDF

Нов престедател на клубот е Зоран Шишковски, раководител на одделението за спорт при Град Скопје.

Освен новиот претседател, одлуките во клубот ќе ги носат и новите 10 делегати. Шест делегатски места се за претставниците на Град Скопје, а останатите четири за АД за Изградба и Стопанисување со Станбен и Деловен Простор. Новиот претседателел е и поранешен член на младинската школа на ФК Вардар и кошаркар на КК Работнички.

Официјално нема потврда за ниту за стручниот штаб, ниту за играчкиот кадар, ниту за имињата за евентуалните спонзори на клубот.

Последно освежено на Четврток, 16 Јуни 2011 10:32
Банер
Банер