Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

ЈП Билјанини Извори ќе организира турнир во фудбал за “петлиња“

Четврток, 16 Јуни 2011 10:34
Печати PDF
Турнирот ќе започне на 17 јуни (петок) и ќе се игра до 19 јуни ( недела ) кога ќе се одржи големото финале. Организаторот ќе додели награди за трите првопласирани екипи како и за најдобриот играч, најдобриот стрелец и најдобриот голман. За сите учесници на турнирот ќе се доделат дипломи како потврда за учеството на турнирот.
Повеќе детали за турнирот ќе бидат објавени на прес конференција која ќе се одржи во просториите на ЈП Билјанини Извори.
Извор: www.ohridnews.com


 

 

Последно освежено на Четврток, 16 Јуни 2011 10:37
Банер
Банер