Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Никола Шаркоски на проба во Штутгарт

Четврток, 16 Јуни 2011 20:38
Печати PDF

Тој неколку дена ќе престојува во кампот на германскиот бундеслигаш Штутгарт каде што треба да ги покаже своите фудбалски квалитети. Никола Шаркоски потекнува од школата на 11 Октомври и има забележителени настапи во во својот клуб кој е под палката на Тони Наумоски.

 

Последно освежено на Четврток, 16 Јуни 2011 21:03
Банер
Банер