Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

УО: Денес седница во Дојран

Сабота, 18 Јуни 2011 09:35
Печати PDF

На седницата ќе се разгледа извештајот на селекторот на А-репрезентацијата на Македонија во за настапите и резултатите на нашата најдобра селекција во квалификацискиот циклус за ЕП 2012г.


Последно освежено на Сабота, 18 Јуни 2011 09:44
Банер
Банер