Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

УО го разреши селекторот Јонуз од функцијата

Сабота, 18 Јуни 2011 13:19
Печати PDF

Се констатире дека се прекршени и не се почитувани одредбите од договорот склучен со ФФМ за извршување на функцијата и поради тоа селекторот и стручниот штаб на А-селекцијата се разрешуваат едногласно.

На самиот почеток на седницата по барање на селекторот , истиот поднесе усно образложение на доставениот писмен извештај при што на крајот потенцираше дека не поднесува оставка на функцијата и доколку биде разрешен од УО правата ќе ги бара по правен пат согласно договорот.

 

uo0

 

На својата наредна седница УО ќе расправа за условите за избор на нов селектор на А-националниот тим.

Извор: www.ffm.com.mk

Последно освежено на Сабота, 18 Јуни 2011 13:23
Банер
Банер