Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Мишковски во Шкендија, Захариевски во Металург

Недела, 19 Јуни 2011 15:13
Печати PDF
Мишковски се обврза на 2 годишна верност кон Шкендија, додека ветеранот Захариевски потпиша на 1 година со тимот на Металург.
Последно освежено на Недела, 19 Јуни 2011 15:24
Банер
Банер