Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Костадинов и Стојковски нови членови на Партизан

Недела, 19 Јуни 2011 15:25
Печати PDF

Се работи за стипендиски договор според кој овие фудбалери од младинската школа „Истатов" од Нов Дојран ќе тренираат и играат во наредниот период за кадетската екипа на ФК Партизан од Белград. Костадинов игра на позиција везен играч, додека Стојковски игра на позиција штопер.
Ова е  соработката што фудбалската школа Истатов ја има договорено со Партизан.

 

Последно освежено на Недела, 19 Јуни 2011 15:37
Банер
Банер