Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Голманот Нухи ново име во Шкендија

Понеделник, 04 Јули 2011 16:06
Печати PDF
Последен во низата засилувања е младиот голман на Љуботен 16 и пол годишниот Бесар Нухи. Бесар Нухи потекнува од младинаската школа на Љуботен со само 16 години застана стандардно на голот на сениорскиот тим на најстариот клуб. Покрај понудите од Руфеја и Дрита сепак Нухи одлучи да премине во Шкендија,но во договор со Љуботен Нухи ќе настапуува следните 6 месеци со двојна регистрација.

Банер
Банер