Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Календарот за новата сезона на 11. Јули

Среда, 06 Јули 2011 19:04
Печати PDF
Почетокот на извлекувањето е во 16.30ч.

Љубителите на фудбалот директен пренос од овој настан ќе можат да проследат на Веб сајтот на ФФМ.

Извор: www.ffm.com.mk

Банер
Банер