Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Пријателски натпревар: Партизан - Металург 3-0

Среда, 06 Јули 2011 20:53
Печати PDF
Натпреварот беше од затворен тип и се одигра без публика. Стрелци на головите за Партизан беа Бабовиќ во 20 минута , Јованчиќ во 33 минута и Томиќ 10 минути пред крајот на натпреварот. Ова беше одличен тест натпревар за двете екипи пред настапите во Европа следната недела.

Банер
Банер