Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Наградна игра: Доделуваме влезници и дрес од ФК Металург

Сабота, 09 Јули 2011 11:28
Печати PDF
Еве што треба да направите да дојдете до награда:
- Станете „фан“ на нашата  на „Фејсбук“страница.
- Постирајте фотографија или видео од вашиот омилен ирач или момент на ФК Металург.
- Поканете ги вашите пријатели да ја „лајкнат“ постираната фотографија или видео.
Првиот со најмногу “лајкови“ добива дрес и две влезници за натпреварот Металург - Локомотив, додека другите двајца добиваат по две гратис влезници за напреварот.
Наградната игра започнува од денес , а ќе трае до 13.07.2011 г. 23.59 часот. Добитниците  ќе бидат објавени на нашата страница на „Фејсбук“ и наградите ќе можат да ги подигнат в четврток 14.07.2011 г.
Последно освежено на Сабота, 09 Јули 2011 12:29
Банер
Банер