Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Извлекувањето за Втората МФЛ се пролонгира

Недела, 10 Јули 2011 11:08
Печати PDF
По одлуката на Лиценцната комисија при ФФМ да не им додели лиценца на екипите на Победа Јуниор и Охрид Лоте,Комесарот за натпревари Миле Спиркоски донесе одлука извлекувањето на натпреварувачките броеви за новата сезона 2011/12 во Втората МФЛ да се одложи додека овие екипи на го искористат правото на жалба.

Банер
Банер