Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Охрид Лоте и Победа Јуниор добија лиценци за настап во 2 МФЛ

Понеделник, 18 Јули 2011 13:39
Печати PDF

По увидот на жалбите и доставените докази од страна на ФК Охрид Лоте – Охрид и Фк Победа Јуниор - Прилеп, Комисијата за жалби за лиценцирање при ФФМ истите ги усвои и им додели лиценца за учество во натпреварувањата во организација на ФФМ за Втора лига за сезона 2011/2012.

Банер
Банер