Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

2 МФЛ: В четврток извлекување на натпреварувачките броеви

Вторник, 19 Јули 2011 14:31
Печати PDF

Извлекувањето на натпреварувачките броеви за екипите од Втора МФЛ за натпреварувачката 2011-2012 година ке се одржи на ден 21.07.2011 година (четврток) во 12 часот во салата за состаноци при ФФМ.

Извор:www.ffm.com.mk

Банер
Банер