Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Извлечени натпреварувачките броеви за новата фудбалска сезона во 2 МФЛ

Четврток, 21 Јули 2011 09:46
Печати PDF

Според тоа во првото коло на 7 август во 17ч. се среќаваат:

 

Пелистер - Кораб

Осогово - Беласица

Охрид Лоте - Еуромилк

Скопје - Руфеја

Влазерими - Дрита

Треска - Миравци 1951

Тиквеш - Победа Јуниор

Локомотива - Ринија

Последно освежено на Четврток, 21 Јули 2011 12:17
Банер
Банер