Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Македонски судии дел од Лигата на Шампиони

Понеделник, 10 Октомври 2011 19:22
Печати PDF
Главен судија ќе биде  Александар Ставрев, а ќе му помагаат асистентите Кировски и Крстевски, судии зад гол ќе бидат Мечкаровски и Спиркоски, а четврти судија на мечот ќе биде Јакимовски. За неколку денови ќе дознаеме на кој натпревар ќе бидат делегирани.
.

 

Последно освежено на Понеделник, 10 Октомври 2011 19:35
Банер
Банер