Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Миравци ита кон елитата

Понеделник, 17 Октомври 2011 17:03
Печати PDF

Со поразот во Миравци, еден од најреномираните македонски клубови Беласица се чини дека полека но сигурно чекори кон 3 -та лига. Од 2 до 5 место на првенствената табела дури 4 екипи се со 16 бодови Дрита, Треска, Пелистер и Тиквеш а веднаш за днив се екипите на Скопје, Еуромилк и Гостивар екипи кој досега прокнижаа по 14 бода. Во ова 9-то коло постигнати се следниве резултати: Влазрими-Победа Јуниор 1-1, Локомотива-Пелистер 2-0, Треска-Скопје 1-1, Охрид Лоте-Осогово 4-2, Еуромилк-Тиквеш 4-1, Миравци-Беласица 4-1, Гостивар-Руфеја 1-0, Дрита-Кораб 5-1.

 

Последно освежено на Понеделник, 17 Октомври 2011 17:17
Банер
Банер