Macedonian Albanian English German Italian

   Home Архива

Делегирање: 11 коло 1 МФЛ и 10 коло 2 МФЛ

Четврток, 20 Октомври 2011 14:39
Печати PDF

 

 

РЕНОВА – ТЕТЕКС

ТЕТОВО

Главен судија Ставрев Александар – Скопје

1 асистент Кировски Марјан – Скопје

2 асистент Димовски Александар – Скопје

4 судија Ѓорѓевски Далибор – Куманово

КОНТРОЛОР Ангелов Сашко – Кочани

 

ОХРИД 2004 – НАПРЕДОК

ОХРИД

Главен судија Спиркоски Горан – Прилеп

1 асистент Димоски Љупчо – Прилеп

2 асистент Костоски Зоран – Прилеп

4 судија Шулески Стевче – Охрид

КОНТРОЛОР Митревски Живко – Битола

 

СИЛЕКС – РАБОТНИЧКИ

КРАТОВО

Главен судија Бошков Зоран – Неготино

1 асистент Гонев Илија – Неготино

2 асистент Петров Марјан – Кавадарци

4 судија Темелков Зоранчо – Кавадарци

КОНТРОЛОР Јакимовски Делчо – Скопје

 

БРЕГАЛНИЦА – 11 ОКТОМВРИ

ШТИП

Главен судија Велјановски Петар – Битола

1 асистент Лозановски Злате – Битола

2 асистент Чагоровски Томче – Битола

4 судија Стојанов Стојанче – Штип

КОНТРОЛОР Стојановски Драган – Куманово

 

ВАРДАР – ХОРИЗОНТ

СКОПЈЕ, ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Главен судија Крстевски Љубомир – Битола

1 асистент Атанасов Панде – Битола

2 асистент Стојановски Златко – Битола

4 судија Петковски Зоран – Велес

КОНТРОЛОР Станисављевиќ Слободан – Прилеп

 

ШКЕНДИЈА – МЕТАЛУРГ

ТЕТОВО 23/10/2011 (НЕДЕЛА) 14:00

Главен судија Маркоски Марјан – Охрид

1 асистент Негриески Кирил – Струга

2 асистент Грданоски Симон – Струга

4 судија Ецкоски Марјан – Охрид

КОНТРОЛОР Бунгуров Ангел – Кавадарци

 

 

ВТОРА МФЛ 10 КОЛО 23 / 10 / 2011 година (недела) 14:00 час

 

ПОБЕДА JУНИОР – КОРАБ

ПРИЛЕП

Главен судија Влахо Константин – Скопје

1 асистент Бојанинов Зоран – Скопје

2 асистент Николов Трајче – Скопје

4 судија Пројковска Ивана – Скопје

КОНТРОЛОР Мојсоски Љупчо – Струга

 

РУФЕЈА – ДРИТА

БРВЕНИЦА

Главен судија Блажевски Тоде – Битола

1 асистент Илиевски Зоранчо – Битола

2 асистент Ртоски дејан – Македонски Брод

4 судија Митревски Тони – Битола

КОНТРОЛОР Василев Коле – Скопје

 

БЕЛАСИЦА – ГОСТИВАР

СТРУМИЦА 22/10/2011 (САБОТА) 14:00

Главен судија Костенчев Никола – Скопје

1 асистент Недевски Илија – Скопје

2 асистент Тошевски Саше – Скопје

4 судија Стојчевски Дарко – Скопје

КОНТРОЛОР Стојанов Стојан – Валандово

 

ТИКВЕШ – МИРАВЦИ

КАВАДАРЦИ

Главен судија Јакимовски Дејан – Скопје

1 асистент Костадинов Дејан – Скопје

2 асистент Хајдари Џенан – Скопје

4 судија Цветковски Игор – Скопје

КОНТРОЛОР Стојчевски Миле – Скопје

 

ОСОГОВО – ЕУРОМИЛК

КОЧАНИ

Главен судија Мавров Васко – Струмица

1 асистент Зафиров Златко – Валандово

2 асистент Карајанов Ѓорѓи – Гевгелија

4 судија Јаневски Драган – Кочани

КОНТРОЛОР Кировски Васил – Скопје

 

СКОПЈЕ – ОХРИД ЛОТЕ

СКОПЈЕ, АВТОКОМАНДА

Главен судија Ристеми Валтон – Гостивар

1 асистент Изеири Вјолца – Гостивар

2 асистент Маркоски Слаѓан – Гостивар

4 судија Стојаноски Марјан – Кичево

КОНТРОЛОР Бошкоски Миленко – М. Брод

 

ПЕЛИСТЕР – ТРЕСКА

БИТОЛА

Главен судија Мустафи Фатон – Тетово

1 асистент Емурли Иса – Тетово

2 асистент Љатифи Насуф – Тетово

4 судија Јовчевски Дарко – Тетово

КОНТРОЛОР Смоквоски Борка – Прилеп

 

ВЛАЗРИМИ – ЛОКОМОТИВА

КИЧЕВО

Главен судија Трпчевски Стојанче – Кавадарци

1 асистент Камчев Илија – Кавадарци

2 асистент Андов Дејан – Неготино

4 судија Ицев Тоше – Кавадарци

КОНТРОЛОР Ќуљумовски Кире – Ресен

Банер
Банер