Macedonian Albanian English German Italian

   Home

Делегирање 3. МФЛ - Југ, 3. коло

Петок, 07 Септември 2012 20:59
Печати PDF

ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА - ЈУГ   3 КОЛО  09 / 09 / 2012 година  ( недела ) 16.oo час

 

       Делегирање

ПАРТИЗАН - БАБУНА

Главен судија

Мантев Петар – Неготино

Недела 09.09.2012 во 16.00 час с.Обршани

1 асистент

Гонев Илија – Неготино

КОНТРОЛОР

2 асистент

Андов Деан – Неготино

 

Делегат

Трајков Влатко – Неготино

ГОЛЕМО КОЊАРИ СИРКОВО

Главен судија

Иванов Никола - Велес

Недела 09.09.2012 во 16.00 час с.Г.Коњари

1 асистент

Секулоски Александар – Велес

КОНТРОЛОР

2 асистент

Бојаџиев Роберт – Велес

 

Делегат

Коџабанов Ристо – Велес

КОЖУВ МЛЕКАР

Главен судија

Тодороски Методија – Кавадарци

Недела 09.09.2012 во 16.00 час Гевгелија

1 асистент

Гурев Тони – Кавадарци

КОНТРОЛОР

2 асистент

Димова Андријана – Неготино

 

Делегат

Наумов Зоран – Кавадарци

МЛАДОСТ БРАТСТВО 07

Главен судија

Макалоски Дарко – Прилеп

Сабота 08.09.2012 во 16.00ч Кривогаштани

1 асистент

Мишески Иле – Прилеп

КОНТРОЛОР

2 асистент

Кулески Кире – Прилеп

 

Делегат

Ангелески Благоја – Прилеп

ПРЕВАЛЕЦ РОСОМАН 83

Главен судија

Димоски Жарко – Прилеп

Недела 09.09.2012 во 16.00 час Превалец    

1 асистент

Смилкоски Марјан – Прилеп

КОНТРОЛОР

2 асистент

Илиоски Влатко – Прилеп

 

Делегат

Трасјкоски Аце – Прилеп

ВАРДАРСКИ ВАРДАР

Главен судија

Панов Душко – Кавадарци

Недела 09.09.2012 во 16.00 час Богданци

1 асистент

Трпчески Драганчо – Кавадарци

КОНТРОЛОР

2 асистент

Атанасоска Цветанка – Кавадарци

 

Делегат

Андреев Томе – Гевгелија

БОРЕЦ 2009 – ИЛИНДЕН

Главен судија

Величков Боби – Велес

Недела 09.09.2012 во 16.00 час Велес

1 асистент

Манасиев Горан – Велес

КОНТРОЛОР

2 асистент

Новачев Петре – Велес

 

Делегат

Петкоски Зоран – Велес

ТОПОЛЧАНИ – КАДИНО

Главен судија

Ангелески Горан – Прилеп

Недела 09.09.2012 во 16.00 час Тополчани

1 асистент

Костоски Зоран – Прилеп

КОНТРОЛОР

2 асистент

Јанческа Ленче – Прилеп

 

Делегат

Тренкоски Борка – Прилеп

  

ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА - ЈУГ                                        КОМИСИЈА ЗА ДЕЛЕГИРАЊЕ

Последно освежено на Петок, 07 Септември 2012 21:07
Банер
Банер