Macedonian Albanian English German Italian

   Home Младински лиги Делегирање Куп Пионери, Кадети и Младинци 1/8 финале

Делегирање Куп Пионери, Кадети и Младинци 1/8 финале

Недела, 16 Септември 2012 19:49
Печати PDF

Делегирање на судии за 1/8 финалето од Куп на Македонија за Пионери, Кадети и Младинци.

Пионери 1/8 финале

ЦЕМЕНТАРНИЦА - ИСКРА ЈУНИОР (20.09.2012 15 ч.)
ст. Цементарница - Скопје

Главен судија

Османи Ридван - Куманово

1 асистент

Јовановски Бобан - Велес

2 асистент

Петковски Мартин - Куманово

КОНТРОЛОР

Бурхамедин Салихи

ВАРДАР - ТАЛЕНТИ БИТОЛА (19.09.2012 14 ч.)
ст. АМС Аеродром - Скопје

Главен судија

Гавровски Никола - Тетово

1 асистент

Јовчевски Дарко - Тетово

2 асистент

Георгиевски Небојша - Тетово

КОНТРОЛОР

Петрушевски Мирослав

МИРАВЦИ - РАБОТНИЧКИ (20.09.2012 14 ч.)
ст. Миравци

Главен судија

Јованов Јован - Гевгелија

1 асистент

Гоцевски Маријан - Струмица

2 асистент

Карајанов Ѓорѓи - Гевгелија

КОНТРОЛОР

Стфанов Илија

АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ - ПЕЛИСТЕР (19.09.2012 14 ч.)
ст. Струмица

Главен судија

Стојанов Дарко – Штип

1 асистент

Пилешков Димитар – Штип

2 асистент

Ѓорѓиев Ристе - Штип

КОНТРОЛОР

Камчев Ване

11 ОКТОМВРИ - СИЛЕКС (19.09.2012 14 ч.)
ст. Прилеп

Главен судија

Митревски Тони – Битола

1 асистент

Клочовски Васко – Битола

2 асистент

Дрнковски Никола - Битола

КОНТРОЛОР

Трајковски Драги

ТЕТЕКС - МИЛАНО (19.09.2012 15 ч.)
ст. Брвеница

Главен судија

Величковиќ Драган – Скопје

1 асистент

Крајчевска Бранка – Скопје

2 асистент

Путили Бранко - Скопје

 

КОНТРОЛОР

Димич Живко


 

Кадети 1/8 финале

МИРАВЦИ - СИЛЕКС (20.09.2012 15:30 ч.)
ст. Миравци

Главен судија

Гоцевски Маријан – Струмица

1 асистент

Јованов Јован - Гевгелија

2 асистент

Карајанов Ѓорѓи – Гевгелија

КОНТРОЛОР

Стефанов Илија

РАБОТНИЧКИ - ТЕТЕКС (19.09.2012 14 ч.)
ст. Алумина - Скопје

Главен судија

Иванов Игор – Велес

1 асистент

Величков Бобан - Велес

2 асистент

Новачев Петар – Велес

КОНТРОЛОР

                Сточевски Миле

ШКУПИ - ПЕЛИСТЕР (19.09.2012 15 ч.)
ст. Чаир - Скопје

Главен судија

Тефику Ндерим - Куманово

1 асистент

Кеовски Кире - Куманово

2 асистент

Тефику Ваљон - Куманово

КОНТРОЛОР

Мировски Ацо

ШКЕНДИЈА - МИЛАНО (19.09.2012 14 ч.)
ст. АМС - Тетово

Главен судија

Изеири Вјолца - Гостивар

1 асистент

Рустеми Валтон - Гостивар

2 асистент

Таравари Ебрар - Гостивар

КОНТРОЛОР

Стојановски Градимир

11 ОКТОМВРИ - ЦЕМЕНТАРНИЦА (19.09.2012 15:30 ч.)
ст. Прилеп

Главен судија

Блажевски Тоде - Битола

1 асистент

Ртовски Дејан – Македонски Брод

2 асистент

Јолески Злате – Демир Хисар

КОНТРОЛОР

Трајковски Драги

МЕТАЛУРГ - ВАРДАР (18.09.2012 15 ч.)
ст. Марино

Главен судија

Младеновски Маријан - Скопје

1 асистент

Петрески Гоце - Скопје

2 асистент

Toпојани Мервин - Скопје

КОНТРОЛОР

Kировски Васил


 

Младинци 1/8 финале

БЕЛАСИЦА - ИСКРА ЈУНИОР (19.09.2012 15:30 ч.)
ст. Младост - Струмица

Главен судија

Пилешков Димитар -Штип

1 асистент

Стојанов Дарко - Штип

2 асистент

Горгиев Ристе - Штип

КОНТРОЛОР

Kамчев Ване

ВАРДАР - 11 ОКТОМВРИ (19.09.2012 15:30 ч.)
ст. АМС Аеродром - Скопје

Главен судија

Јовцевски Дарко -Тетово

1 асистент

Гавровски Никола-Тетово

2 асистент

Георгиевски Никола-Тетово

КОНТРОЛОР

Петрушевски Мирослав

РЕНОВА - ХОРИЗОНТ ТУРНОВО (19.09.2012 15 ч.)
ст. Јегуновце

Главен судија

Стојчевски Игор -Скопје

1 асистент

Миланова Билјана -Скопје

2 асистент

Видиниц   Дарко -Скопје

КОНТРОЛОР

Миновски Аце

РАБОТНИЧКИ - БРЕГАЛНИЦА ШТИП (19.09.2012 15:30 ч.)
ст. Алумина - Скопје

Главен судија

Велицков Бобан -Велес

1 асистент

Иванов Игор -Велес

2 асистент

Новачев Петар -Велес

КОНТРОЛОР

Стојчевски Миле

ШКЕНДИЈА - МЕТАЛУРГ (19.09.2012 15:30 ч.)
ст. АМС - Тетово

Главен судија

Рустеми Валтон - Гостивар

1 асистент

Изеири Вјолца - Гостивар

2 асистент

Таравари Ебрар - Гостивар

КОНТРОЛОР

Стојановски Градимир

Последно освежено на Понеделник, 17 Септември 2012 15:49
Банер
Банер