Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Декември 2014 г. - Понеделник, 16. Јуни 2014 - 18:00 h

Шкендија 79 Дрита
6 1

 Match details
Match Date : Понеделник, 16 Јуни 2014
Match Time : 18:00 h
 
 
 Summary

НАТПРЕВАРОТ СЕ ИГРА ВО СТРУГА:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер