Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Септември 2018 г. - Сабота, 23. Јуни 2018 - 18:00 h

Шкендија 79 Домжале (Сло)
1 1

 Match details
Match Date : Сабота, 23 Јуни 2018
Match Time : 18:00 h
 
Playground : Рогашка Слатина (Словенија)
 
 Summary

.:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер