Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Септември 2018 г. - Среда, 27. Јуни 2018 - 17:00 h

Шкендија 79 Осиек (Хрв)
3 1

 Match details
Match Date : Среда, 27 Јуни 2018
Match Time : 17:00 h
 
Playground : Рогашка Слатина (Словенија)
 
 Summary

 :: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер