Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Септември 2016 г. - Сабота, 18. Јуни 2016 - 17:00 h

Шкендија 79 Волфсбергер (Авс)
1 1

 Match details
Match Date : Сабота, 18 Јуни 2016
Match Time : 17:00 h
 
Playground : Рогашка Слатина (Словенија)
 
 Summary

.:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер