Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јуни - Септември 2016 г. - Понеделник, 01. Август 2016 - 20:00 h

Вардар Еуромилк Г.Л.
4 0

 Match details
Match Date : Понеделник, 01 Август 2016
Match Time : 20:00 h
 
 
 Summary

Натпреварот ќе се игра без присуство на гледачи.:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер