Macedonian Albanian English German Italian

   Home Пријателски Клубски Распоред/Резултати

Пријателски натпревари
 Matchreport: Јануари- Февруари 2017 г. - Недела, 29. Јануари 2017 - 10:30 h

Работнички Дњипро (Укр)
3 2

 Match details
Match Date : Недела, 29 Јануари 2017
Match Time : 10:30 h
 
Playground : Анталија (Турција)
 
 Summary

.:: Powered by JoomLeague - Version 0.0.0.a ::
Банер
Банер